Op vrijdag 25 mei a.s. organiseert het bestuur van de Vereniging een extra cursusmiddag en rondleiding in het Pieter Baan Centrum onder leiding van directeur Joost Harkink. De heer Harkink zal een lezing verzorgen over de nieuwe weigerafdeling en Manon Nooteboom en Daniëlle van Asperen van het Ministerie zullen iets vertellen over de nieuwe Wet forensische zorg. Het belooft een bijzondere en leerzame middag te worden. Schrijf u dus zo snel mogelijk in. Er is maar plek voor 25 advocaten. Leden van de Vereniging zullen daarbij voorrang hebben op niet-leden.

Programma

12.30 – 13.00 uur: ontvangst en lunch

13.00 – 15.00 uur: lezing van Joost Harkink, directeur van het Pieter Baan Centrum. Het onderwerp van deze lezing zal zijn: “De weigerende observandus en de speciale weigerafdeling van het Pieter Baan Centrum

15.00 – 16.00 uur: lezing van Manon Nooteboom en Daniëlle van Asperen van het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Het onderwerp van deze lezing zal zijn: “De nieuwe Wet forensische zorg

16.00 – 17.00 uur: Rondleiding onder leiding van Joost Harkink

Praktische informatie

De cursus is op vrijdag 25 mei 2018 van 12.30 tot 17.00 uur en zal plaatsvinden in het Pieter Baan Centrum aan de Gansstraat 170 te 3582 EP Utrecht. Aanmelden kan via info@tbsadvocaten.org. De kosten bedragen € 50,00 voor leden en € 75,00 voor niet-leden.

Bij deelname dient u uw identiteitsbewijs mee te nemen. Mobiele apparatuur zoals mobiele telefoon en laptop zijn niet toegestaan in het Pieter Baan Centrum.

Hoewel de Vereniging geen opleidingsinstituut is, kunt u op grond van artikel 4 lid 4 van de Verordening op de Advocatuur zelf bepalen of de uren van onderwijs zijn op te voeren als opleidingspunten. In dat geval zal er drie uren onderwijs worden gegeven. Ter bevestiging van de aanwezigheid zal een bewijs worden verstrekt.